Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМечтата му беше да стане

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМечтата му беше да стане
Коментари Харесай

Димитрина Попова: Когато дойдоха да ми кажат, че самолета е паднал, аз знаех, че Вальо е отлетял в облаците

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Мечтата му беше да стане водач още от 5-6 клас. Това е най-честният човек, който познавам. И е единственият човек, уверена съм, който няма такова осъществяване в целия си живот. Извървял е пътя с и от детската фантазия, през учението, през целия му опит и си остана там.

Това описа в изявление за Нова тв Димитрина Попова, брачна половинка на починалия майор Валентин Терзиев. 

На 9 юни трябваше да има стрелби, те бяха планувани от дълго време. Знаех, че би трябвало да си пристигна, само че когато се разсъниха, го нямаше. Малко се ядосах, тъй като най-малко едно известие можеше да прати. Излюзох от у дома да си правя дилемите. Докато пътувах наш другар ми изпрати известие, с което ме питаше дали всичко е наред и дали Вальо се е прибрал. Шофирайки просто изтърпнах, тъй като отговорът ми беше негативен, само че не знаех за какво някой ще ме пита толкоз рано сутринта дали Вальо се е прибрал, описа тя.

Тогава към този момент телефона почна да звъни. Обаждаше се неговия военачалник, който е бил у дома, с цел да ми каже, че самолета е паднал. Това стана в към 9 часа. Казаха ми, че нищо не знат - нито самолета, нито водача. Абсолютно нищо не знаеха, уточни тя.

При рухване в 1 часа през нощта и съобщаване чак в 9 часа - това са осем часа. Времето тогава в морето не беше по никакъв начин положително и не знам човек с какви физически сили би трябвало да е, с цел да оцелее толкоз време в тази вода. Аз просто знаех, че Валентин е отлетял в облаците. Знаех, че да се разбиех в морето е доста по-лошо, в сравнение с в сушата. В смисъл, че нито от самолета, нито от индивида остава нещо, уточни тя.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР